8 Nisan 2013 Pazartesi

BAYRAM FM İLE TASAVVUF'A DOĞRU...


Bayram Fm
Hakkında Bilgiler
Bayram Fm, dini tematik yayın yapan bir radyo kanalıdır. Bayram Fm yayın formatı içerisinde ilahi şarkılara, dualara ve tasavvuf sohbetlerine yer vermektedir. Türkiye’nin önde gelen dini tematik radyo kanalları arasındadır. Hatta radyo kanalı en fazla dinlenilen dini radyodur. Radyo kanalını bu başarıya iten en önemli etmenlerin başında dinleyici odaklı bir yayın formatı olması yatmaktadır. Bayram Fm‘in bu formatından bahsedecek olursak içeriğinde; reklam alanına az pay ayırması, dinleyici odaklı bir yayın akışı, dinleyicilerin istek şarkılarına yer verilmesi gibi özellikler radyo kanalı bu başarıya iten belli başlı etmenler olmuştur. Radyo kanalı aynı zamanda geniş bir ilahi arşivi ile her istek şarkıya cevap verebilmektedir. Daha önce dinledmediğiniz ilahi şarkıları bu radyo kanalında dinleyebileceksiniz. Üstüne birde kesintisiz ve sorunsuz bir yayın olunca dinlemekten büyük bir haz alacaksınız. Bayram Fm dinleyicilerine kaliteli bir yayın verebilmek için başta olduğu gibi istikrarlı bir şekilde hizmetini sürdürmektedir. Sizlerde bu başarılı radyo kanalını, birbirinden güzel ilahi şarkılar çalınan radyo kanalını dinlemek ve takip etmek istiyorsanız sitemizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.
Bayram Fm
Frekans Bilgileri
Bayram Fm‘i aşağıdaki frekans bilgilerini takip ederek canlı olarak dinleyebilirsiniz. Lakin aşağıda verilmiş olan iller dışında olan radyo dinleyicileri ise, internet üzerinden Türkiye ve Dünya’nın heryerinden Bayram Fm dinleyebilirler. Biz dinleyicilerin istek şarkılarınada yer veren bu başarılı radyo kanalını sitemiz üzerinden de dinleyebilirsiniz.
İstanbul 95.8
izmir 102.8
Mersin 100.8
Sakarya 95.5
Adana 101.6
Yalova 87.8
Bayram Fm
Radyo İletişim Bilgileri
Telefon:+90.216 375 1616
Fax:+90.216 491 6098
Gsm:+90.507 780 4849
E-Posta
:info@bayramfm.com
Yukarıdaki iletişim bilgilerini kullanarak radyo ile irtibata geçebilirsiniz. Bayram Fm ile alakalı görüş, istek ve önerilerinizi bu iletişim bilgilerini kullanarak iletebilirsiniz. Dinlenilmeye değer, insana huzur veren dinledikçe dinleyesi gelen birbirinden başarılı ilahi şarkılar sadece Bayram Fm’de dinlenir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder