21 Nisan 2013 Pazar

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI CANLI ANLATIM TRT RADYO 1 İLE SİZLERLE



Trt Radyo 1

Hakkında Bilgiler
Trt Radyo 1, devlet adına radyo televizyon yayınlarını gerçekleştirmek amacıyla 1 Mayıs 1964 yılında yayın yaşamına adım atmıştır. 1990 yılında Radyo’nun özelleştirilmesi ile bir çok radyo kanalıda açılmaya başlamıştır. Trt Radyo 1‘in yanında, TRT Haber, TRT 3, TRT 4, TRT Müzik, TRT Belgesel, TRT Anadolu, TRT Çocuk, TRT Türk, TRT GAP, TRT HD, TRT 6, TRT Avaz, TRT el gibi yayınlarıda açmıştır. Fakat Trt Radyo 1′e olan ilgi diğerlerine nazaran şüphesiz oldukça fazladır. Bu talebin fazla olması gerek radyo kanalının radyo dinleme ve canlı radyo dinleme adına herşeyi bünyesinde barındırması gerek dinleyici odaklı yayın formatı olmuştur. Radyo kanalı yayın akışında pop yöresel halk türküleri ve yer yer slow şarkılar çalmaktadır. Aynı zamanda Trt Radyo 1 Turcell Spor Toto Süper Lig maçlarınıda canlı olarak anlatmaktadır. Bu maçların içerisinde Fenerbahçe Galatasaray maçı, Galatasaray Beşiktaş, Beşiktaş Fenerbahçe maçı gibi önemli derbiler vede lig maçları canlı anlatılmaktadır. Maç dinlemeyi Canlı Maç dinlemeyi seven herkesimin dinlemesi gereken önemli bir radyo kanalıdır Trt Radyo 1. Sizlerde Lig ve derbi maçlarını dinlemek ve gündemden haberdar olmak için sitemiz radyodinlesem.com2u takip ediniz.
[media]mms://95.0.159.133/RADYO1[/media]

Trt Radyo 1

Frekans Bilgileri
Trt Radyo 1′i aşağıdaki frekans adreslerinden canlı olarak dinleyebilirsiniz. Aşağıda yer alan iller dışında olan veya frekanslardan radyo kanalını dinleyemeyen, radyo dinleyicileri internet üzerinden Trt Radyo 1 online dinleyebilirler. İnternet bağlantısı edindiğiniz takdirde Türkiye2nin ilk radyo kanalı olan bu radyoyu dünyanın heryerinden sorunsuz bir şekilde dinleyebilirsiniz.
95.6 İstanbul
93.3 Ankara
94.7 İzmir
87.9 Bursa

Trt Radyo 1

Radyo İletişim Bilgileri
Genel Müdür
İbrahim ŞAHİN
Adres: Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu Genel Müdürlüğü
TRT Sitesi 06109 Or-An Ankara
Kuruluş
01 Mayıs 1964
Yasal Statü
Kamu Yayın Kuruluşu
Yayın Kanalları Karasal-Sayısal TV-Radyo, FM & GM Radyo, Internet TV
Kapsama Alanı
Türkiye’nin %99’u
Teknik Standartlar
Karasal Analog
Uydudan Digital-625 satır
HD 1080i 50Hz 720p 50Hz
Trt Radyo 1 ile ilgili tüm iletişim bilgileri yukarıda detaylı bir şekilde verilmiştir. Radyo kanalı ile irtibata geçmek isteyen Trt Radyo 1 dinleyicileri vermiş olduğumuz iletişim bilgilerini kullanabilirler
Site Adresi: http://radyodinlesem.com/trt-radyo-1/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder