2 Nisan 2013 Salı

GALATASARAY REAL MADRİD MAÇI CANLI ANLATIMI BURADA



Lig Radyo

Hakkında Bilgiler
Lig Radyo, merkez yeri İstanbul ilinde olan bir haber spor radyo kanalıdır. Radyo kanalı “Türk Medya” grubuna bağlı olarak yayın yapmaktadır. Lig Radyo Marma bölgesinin heralanından canlı olarak dinlenebilmekte ve bu özellik radyo kanalını Türkiye’nin en büyük bölgesel radyo kanalı yapmaktadır. Radyo kanalının yayın formatında futbol tartışmaları ve lig maçları canlı anlatımı yer almaktadır. Canlı maç dinleme keyfini bizlere sunan, Lig Radyo dinleyicileri Süper Toto Süper Lig maçlarını canlı olarak dinleyebilmektedir. Örneğin; Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı dinlenebilir, Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı dinlenebilir, Galatasaray Real Madrid maçı canlı dinlenebilir, Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı dinlenebilir, Galatasaray Beşiktaş maçı canlı dinlebilir ve buna benzer birçok derbi ve lig maçları sonrasında Şampiyonlar Ligi maçları, Uefa ligi maçları bu radyo kanalında canlı olarak bizlere sunulmaktadır. Sizlerde evlerinizde canlı maç dinleme keyfini yaşamak istiyorsanız Lig Radyo’yu takip etmeniz yeterli olacaktır. Radyo kanalının naklen canlı yayınlarında ise; Şansal Büyüka, Gülengül Altınsay, Yiğiter Uluğ, Turgay Renklikurt, Melih Gümüşbıçak gibi programcılar yer almaktadır.
Lig Radyo‘da bize aktarılan programlar ise şöyledir;
Futbol Günü
Santraya Doğru
İkiye Bir
Çizgi Dışı
Haftanın Renkleri
Şansal Büyüka ile Dobra-Dobra
Ofsayt
Haber Bültenleri
Maç Başlıyor (Maç önü)
91.Dakika (Maç sonu)
Stüdyo Futbol (Maç sonu)
Maraton (Maç sonu)

Lig Radyo

Frekans Bilgileri
92.3 (İstanbul, Çanakkale, Bursa, Balıkesir, Yalova)
92.6 (Kocaeli)
93.0 (Bandırma)
93.7 (Tekirdağ)
96.8 (Edirne)
90.2 (Ayvalık)
Yukarıdaki frekans adreslerinden Lig Radyo’yu canlı dinleyebilirsiniz. Marmara bölgesinin heralanından canlı olarak dinlenebilen spor radyo kanalı, Marmara bölgesi dışında olan ve frekans adreslerinden yeterli verimi alamayan dinleyicilerine internet üzerinden online olarakda hizmet vermektedir. İnternet bağlantısının olduğu heryerden Lig Radyo dinleyebilirsiniz.

Lig Radyo

Radyo İletişim Bilgileri
Adres: Ayazağa Mahallesi Kemerburgaz Yolu Cendere Mevkii No:29 Şişli / İSTANBUL
Santral Telefon: 0 212 331 88 88
Stüdyo Telefon: 0 212 331 88 74
Canlı Yayın Telefon: 0 212 332 13 22 – Fax: 0 212 332 07 96
e-mail: mehmet.ayan@turkmedya.com.tr
Twitter hesabı: ligradyo923
Resmi internet sayfası: http://www.ligradyo.net/
Yukardaki iletişim bilgilerini kullanarak Lig Radyo ile irtibata geçebilirsiniz. Lig Radyo Canlı yayın programlarına yukarıdaki iletişim adreslerini kullanarak katılabilirsiniz. Türkiye’nin en çok dinlenip takip edilen spor radyo kanalı Lig Radyo hizmet vermeye devam etmektedir
Site Adresi: http://radyodinlesem.com/lig-radyo/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder