5 Nisan 2013 Cuma

YAZA DAMGASINI VURAN HİT ŞARKILAR BURADA



Kral Pop

Hakkında Bilgiler
Kral Pop, 1 Mart 2011 yılında yayın yaşamına başlamış olan Doğuş Yayın Grubuna bağlı bir radyo kanalıdır. Radyo kanalı yayın akışında türkçe pop şarkılar çalmaktadır. En hit şarkılara yer veren radyo, biz dinleyenlerine kesintisiz hizmet vermektedir. Yayın yaşamına yeni adım atmasına rağmen uzun bir yol kateden Kral Pop, aynı hız ve aynı istikrar ile kendinden emin adımlar ile yoluna devam etmektedir. Türkçe Pop müziğin tabiri caizse atan kalbi olan radyo kanalı birbirinden değerli pop sanatçılarımızın değerli şarkılarını bizlere aralıksız kesintisiz sunmaktadır. Gününüze renk katmak ve günü pozitip bir enerji ile sonlanrımak adına dinleyebileceğiniz mükemmel bir radyo kanalıdır. Radyo dinlemeye aşina olan olmayan herkesin dinlediği bu radyo kanalı bizlere daha kaliteli hizmet verebilmek için tüm çalışanları ve ekipmanıyla 24 saat aralıksız çalışmaktadır. Kral Pop, Pop şarkıların tek yeri ve adresidir. Siz pop müzik severler bu radyo kanalıyla henüz tanışmadınız ise çok şey kaybetmişsinizdir. Sizlerde hemen bu radyo kanalını dinlemek ve takip etmek istiyorsanız radyo sitemizi ziyaret ediniz.

Kral Pop

Frekans Bilgileri
Aşağıda frekans bilgileri verilen Kral Pop‘u canlı olarak dinleyebilirsiniz. Yukarıdaki frekans adreslerinden verim alamayan radyo dinleyicileri ise, internet bağlantısı edindiği takdirde Dünya’nın heryerinden Kral Pop’u online olarak sorunsuz bir şekilde dinleyebilirler.
90.4 Eskişehir
90.5 Bodrum, Didim
91.0 Şanlıurfa
93.7 Konya
94.0 Osmaniye
94.6 Kocaeli
94.7 Balıkesir, Bursa, İstanbul, Marmaris, Yalova
96.3 Gaziantep
101.8 Ankara
103.0 Kayseri
103.5 Antalya
106.3 İzmir
103.8 Denizli
102.4 Adana

Kral Pop

Radyo İletişim Bilgileri
Doğuş Yayın Grubu Anonim Şirketi
Radyo Telefon: (212) 304 03 53
Radyo SMS: POP yaz, bir boşluk bırakıp mesajını yaz, 2864 ‘e gönder.
Radyo Adres: Maslak Mah. G-45 Ahi Evran Polaris Cad. No:4 Doğuş Power Center Şişli Maslak / İstanbul
E-mail: izleyici@cnbce.com
Radyo kanalı resmi internet sayfası: www.kralpop.com.tr
Yukarıdaki iletişim bilgileri kullanılarak Kral Pop ile irtibata geçebilirsiniz. İstek, öneri ve şikayetlerinizi iletebilirsiniz. Kral Pop, Pop müziğin başarılı bir radyo kanalıdır
Site Adresi: http://radyodinlesem.com/kral-pop/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder