7 Mart 2013 Perşembe

Alaturka Müziğin Tek Kanalı RADYO ALATURKA

Radyo Alaturka

Hakkında Bilgiler
Radyo Alaturka, yayın yaşamını İstanbul ili üzerinden gerçekleştirmektedir. Radyo Alaturka Türk Sanat Müziği ve Klasik türde şarkılar çalmaktadır. Radyo kanalı ilk olarak Uzan Holding bünyesinde faliyet göstermiş sonrasında ise, 2004 yılının Nisan ayında ihale ile “Karma Radyo ve Tv Yayıncılık” adlı şirkete devredilmiştir. Bu yıldan itibaren adını Karmaturka olarak değiştirmiş ve yayınlarını bu adla sürdürmüştür. 2008 yılında da eski adı Radyo Alaturka‘ya dönüş yapmış ve bu ad ile günümüze kadar süregelmiştir. Bu değişimler esnasında yayıncılık ilkesinden ödün vermeden objektif bir şekilde günümüze kadar gelmeyi bilmiştir. Radyo kanalı, Türk müziğine sadık kalarak, Türk Sanat müziğini yediden yetmişe her kesime aşılamaya sevdirmeye çalışmıştır. Radyo kanalının en önemli amaçlarından birtanesi ise yaşayan bu saygı değer sanatçılara gerekli özeni saygıyı göstermek ve bu sanatçıların projelerini şarkılarını elverdiğince duyurmaya çalışmaktır. Radyo Alaturka dinleyerek 50′li 60′lı 70′li ve 80′li yılların şarkılarını tekrardan dinleme fırsatını elde edebilir bu dönemin şarkılarını sevdikleriniz ile paylaşabilirsiniz. Günlük yaşamın sinir stresinden ve yorgunluğundan sıyrılmak isteyen radyo dinleyicilerini Radyo Alaturka dinlemeye davet ederiz. Bir döneme damgasını vurmuş sanatçılar ve onların muazzam ötesi şarkıları sadece bu radyo kanalında çalmaktadır.

Radyo Alaturka

Frekans Bilgileri
91.0 frekansı üzerinden İstanbul’dan canlı olarak radyo kanalını dinleyebilirsiniz. İstanbul ili dışında olan Radyo Alaturka dinleyicileri ise, internet üzerinden online olarak sorunsuz bir şekilde rayo kanalını dinleyebilirler. İnternet bağlantınızın olduğu heralanda Türk Sanat Müziğin muazzam şarkıları çalan Radyo Alaturkayı dinleyebilirsiniz.

Radyo Alaturka

Radyo İletişim Bilgileri
Telefon : 0 216 559 00 10
Mail : info@radyoalaturka.com.tr (Şarkı istekleriniz ve mesajlarınız için günün her saati)
Kısa Mesaj Servisi : Alaturka yaz boşluk bırak tüm hatlardan 3969 ‘ a gönder.
Radyo kanalı resmi internet sayfası : http://www.radyoalaturka.com.tr/
Yukarıda Radyo kanalı ile alakalı gerekli iletişim bilgileri verilmiştir. Radyo Alaturka ile ilgili görüşlerinizi, öneri ve isteklerinizi yukarıdaki bilgiler doğrultusunda iletebilirsiniz
Kaynak :  http://radyodinlesem.com/radyo-alaturka/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder