3 Mart 2013 Pazar

2013 YILININ EN ÇOK DİNLENİLEN RADYOSU

 

Joy Türk

Hakkında Bilgiler
Joy Türk, “Aşkı Hisset” sloganı ile slow radyoları kategorisinde yerini almış bir radyo kanalıdır. Radyo kanalı 2003 yılının Ağustos ayında, Lokum Fm yerine kurulmuştur. Spectrum Medya Grubu’na ait Joy Fm’in türkçe versiyonu olan bir radyo kanalıdır. Joy Türk yayın programı çerçevesinde sadece slow şarkılar çalmaktadır. Türkiye’nin ilk slow radyo kanalı olma özelliğini taşımaktadır. Aynı zamanda ilk ve en çok dinlenilen, takip edilen slow radyo, kategorisinin başında yer almaktadır. Radyo kanalı henüz aramıza yeni katılmasına rağmen birçok ödüle layık görülmüştür. Joy Türk’ün 2005 yılında Türkçe müzik dalında, İstanbul’un en çok dinlenilen takip edilen yerel radyosu kategorisinde aldığı ödül bunlardan sadece biridir. Radyo kanalını başarıya itekleyen en önemli etmenlerin başında, yayın akışının dinleyici odaklı olması gelmektedir. Tabi bunların yanında radyo kanalının disiplinli, objektif, dürüst, dinleyicilerinin isteklerine yorumlarına şikayetlerine cevap veren bir radyo kanalı olmasıda gelmektedir. Slow şarkı dinlemeyi, gününü slow şarkı dinleyerek geçirmeyi alışkanlık haline getirmiş her dinleyicinin, açtığı ve sorunsuz bir şekilde dinlediği bir radyo kanalıdır Joy Türk. Joy Türk dinlemek bir ayrıcalık bir farklılıktır. Yediden yetmişe her kesimime hitap eden, aşka davetiye veren şarkıları bizleri kendisine adeta mest bırakmıştır. Sizlerde bu başarı abidesi aşkın radyosunu dinlemek istiyorsanız radyo sitemizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Joy Türk

Radyo İletişim Bilgileri
Radyo kanalı iletişim bilgileri, aşağıda detaylı bir şekilde verilmiştir. Aşağıdaki bilgiler baz alınarak, radyo kanalı ile iletişime geçebilirsiniz.
SMS : Telefonunuzun mesajlar menüsünden yeni mesaj kısmına, mesajınızın başına JOYTURK yazıp bir boşluk bırakıp mesajınızı yazıp 3717′e yollayabilirsiniz.
Bulunduğunuz yerden Joy Türk ‘ü net dinleyemiyorsanız ve/veya herhangi başka bir teknik problem için e-mail adresimiz : teknik@joyturk.com.tr
Program ve Müzik Direktörü : Gökhan Çınar gcinar@spectrummedya.com.tr joy türk
Pazarlama Koordinatörü :Etel Kazado ekazado@spectrummedya.com.tr joy türk
Pazarlama Müdürü : Melis Kolyozyan melis@spectrummedya.com.tr joy türk
İnteraktif Hizmetler Sorumlusu : Aylin Anık aanik@spectrummedya.com.tr
İnsan kaynaklarımız : insankaynaklari@spectrummedya.com.tr
Radyo kanalı resmi Web sayfası : karnaval.com

Joy Türk

Frekans Bilgileri
89.0 İstanbul, Yalova
91.8 Adana
106.0 Ankara, Antalya, Çeşme, Eskişehir, Erzurum, İzmir, Kayseri
106.2 Bursa, Kocaeli
106.3 Balıkesir, Marmaris
106.4 Bodrum, Didim
106.5 Alanya, Denizli, Samsun, Gaziantep, Zonguldak
107.0 Konya, Mersin, Tekirdağ
Radyo kanalı frekans bilgileri yukarıda verilmiştir. Yukarıdaki frekans bilgileri ile radyo kanalı sorunsuz bir şekilde dinleyebilirsiniz. Şayet yukardaki iller dışında olan dinleyiciler, internet üzerinden Dünya’nın heryerinden Joy Türk dinleyebilirler, aşkla yatıp aşkla uyanan dinleyicilere tavsiye edebileceğimiz mükemmel bir radyo kanalıdır Joy Türk
Kaynak : http://radyodinlesem.com/joy-turk/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder