21 Mart 2013 Perşembe

RAVZA FM İLE BİRBİRİNDEN GÜZEL İLAHİLER...

Ravza Fm

Hakkında Bilgiler
Ravza Fm, dini tematik ve ilahi şarkılar çalan bir radyo kanalıdır. İstanbul Zeytinburnu’dan yayın yapmaktadır. Ravza Fm, milli manevi değerlere sahip birçok etkin programları ile toplumumuzun kültürel yapısına katkı sağlamaktadır. Ravza Fm yayın akışı içerisinde ilahi şarkılara tasavvuf sohbetlere ve bunların yanında topluma faydalı olacak bilgiler sunmaktadır. Radyo kanalı yayın yaşamına başladığı ilk günden buyana yayın politikasının dışına çıkmadan, daima doğrunun ve haklının yanında yeralan, tarafsız ve bölge ekonomisinin kalkınmasına yardımcı olacak projelerin daima yanında yer almıştır. Ravza Fm’in bu yayın politikası insana ve insanlığa olan düşkünlüğü radyo kanalını kısa süre zarfında dini radyolar kategorsinde önemli yere gelmesine vesile olmuştur. Radyo kanalında ilahi şarkılara doyacak dilediğiniz ilahi şarkıları istek yaparak çaldırabilecek ve bu şarkıları sevdikleriniz ile paylaşabileceksiniz. Stresten uzak huzurlu refah bir gün geçirmek için olmazsa olmazlarınızdan Ravza Fm günün her saati ve her dakikasında bizlere hizmet vermektedir. Radyo kanalında ilahileri çalınan ilahi şarkıcılara değinecek olursak; Abdurrahman Önül, Ali Ercan Aykut Kuşkaya ve nice şarkıcıların ilahileri bu radyo kanalında sizlerle buluşmaktadır. Sizlerde bu dini radyoyu dinlemek istiyorsanız tek yapmanız gereken radyo sitemizi ziyaret etmek.

Ravza Fm

Frekans Bilgileri
Radyo kanalının Frekans adresi yoktur. Radyo kanalı yayın yaşamını sadece internet üzerinden online bir halde sürdürmektedir. Sizlerde Ravza Fm dinlemek istiyorsanız, internet bağlantısının olduğu heralan üzerinden sorunsuz bir şekilde radyo kanalını dinleyebilirsiniz. Radyo kanalı karasal yayına geçtiği takdirde internet sayfamız güncellecektir.

Ravza Fm

Radyo İletişim Bilgileri
ADRES: Merkez Efendi Mah G-42 Sok. No 13/1
Zeytinburnu- İstanbul
TELEFON: (0212) 416 8008
E-POSTA: admin@ravzafm.com
Radyo resmi internet sayfası: http://www.ravzafm.com
Yukarıdaki radyo kanalını iletişim bilgileri detaylı bir şekilde verilmiştir. Ravza Fm’e ulaşmak istek, öneri ve şikayetlerinizi iletmek için yukarıdaki iletişim bilgilerini kullanınız
Kaynak: http://radyodinlesem.com/ravza-fm/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder