20 Mart 2013 Çarşamba

KIPIR KIPIR YABANCI POP ŞARKILAR

 

Number One Fm

Hakkında Bilgiler
Number One Fm, 1992 yılında Londra’da yayın yaşamına başlamıştır. Sonrasında Radyo kanalı yani 1994 yılında Türkiye’ye gelerek burda yayın yaşamına devam etmiştir. Number One Fm, Türkiye’nin ilk radyo kanallarındandır. Yabancı müzik denilince şüphesiz aklıllara gelen ilk radyo kanalıdır. Number One Fm yabancı radyolar arasında en sevilen en tutulan kanalların başında gelmektedir. Radyo kanalı Karasal yayın dışında Türksat 3A uydusu üzerinden de dinlenebilmektedir. Number One Fm yayın formatında yabancı rock şarkılara yer vermektedir. Radyo kanalı yabancı rock şarkılara dair herşeyi bünyesinde barındırmaktadır. Radyo kanalının arşivi oldukça geniştir. Bu özellik ise, radyo kanalına olan rağbetin neden bu kadar fazla olduğunu gösteren sadece bir özelliğidir. Number One Fm şüphesiz Türkiye’nin en iyi yabancı dalda radyo yayını yapan kanalıdır. Radyo kanalını bu başarıya iten en önemli sebeplerin başında şüphesiz radyo kanalının sadece dinleyici odaklı yayın formatı gelmektedir. Bu başarılı radyo kanalını sitemiz üzerinden canlı olarak takip edebilirsiniz. Yabancı rock şarkıların kesintisiz adresi bu radyo kanalıdır.

Number One Fm

Frekans Bilgileri
İstanbul
102.4
Ankara
101.5
İzmir
90.5
Antalya
90.4
Bodrum
102.4
Bursa
102.4
Eskişehir
102.5
Göcek
102.5
Kayseri
99.7
Kocaeli
102.4
Kuşadası
101.7
Yukarıda radyo kanalına ait frekans bilgileri verilmiştir. Frekans bilgileri takip edilerek radyo kanalı sorunsuz bir şekilde dinlenebilir. Şayet yukarıda verilen iller dışında olan veya frekans adreslerinden yeterli verimi alamayan Number One Fm dinleyicileri, internet üzerinden online olarak heryerden radyo kanalını dinleyebilirler.

Number One Fm

Radyo İletişim Bilgileri
Number One FM / Tv’ ye ulaşmak için editor@numberone.com.tr adresinden bize e-mail yoluyla ulaşabilirsiniz.
Yayınlarımız ile ilgili yaşadığınız sorunlar için yayin@numberone.com.tr e-mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Radyo kanalı resmi internet sayfası : http://www.numberone.com.tr
Radyo kanalına yukarıdaki iletişim bilgilerini kullanarak ulaşabilirsiniz. Number One Fm farkı ile yabancı radyo dinlemenin tadına sorunsuz bir şekilde varabilirsiniz
Kaynak: http://radyodinlesem.com/number-one-fm/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder