31 Mart 2013 Pazar

EN ÇOK DİNLENİLEN POP RADYO



Number One Türk

Hakkında Bilgiler
Number One Türk, 25 Haziran 2012 yılında 1 Numara Medya grubu tarafından yayın yaşamına adım atmıştır. Radyo kanalı dinleyicilerine türkçe pop müzik dinlettirmektedir. Radyo kanalının eski adı ise Fashion One TV’dir. Number One Türk “Türkiye’nin 1 Numaralı Müzik Kanalı” sloganı ile rakipleri arasında yerini almıştır. Number One Fm‘in binevi türkçe versiyonu olan radyo kanalı, yayın yaşamına yeni adım atmasına rağmen geniş bir dinleyici kitlesine sahip olmuştur. Bu radyo kanalında diğer pop müzik yapan radyo kanallarına nazaran farkı; dinleyici odaklı yayın, güncel türkçe pop arşivi, dinleyici isteklerine cevap verme vb. etmenler kanalın ilerlemesine vesile olmuştur. Tüm bu üstün çaba ve çalışma da Number One Türk Fm’i türkçe pop kategorsinde en çok dinlenilen radyo kanallarından birtanesi yapmıştır. Radyo dinlemeye doyamayacak tabiri caizse radyosuz gününüzü tamamlayamayacaksınız. Bu denli hareketli, zevkli, orjinal pop şarkılar sadece Number 1 Türk farkı ile biz dinleyicilere sunulmaktadır. Sizlerde Pop müziğin atan kalbini dinlemek ve takip etmek istiyorsanız, radyo sitemize göz atmanız yeterli olacaktır.

Number One Türk

Frekans Bilgileri
Number One Türk‘e ait çeşitli illerdeki frekans adresleri aşağıda detaylı olara verilmiştir. Aşağıdaki frekans adreslerinden radyo kanalını canlı olarak sorunsuz bir şekilde dinleyebilirsiniz. Frekans adreslerinden verim alamayan radyo dinleyicileri ise İnternet üzerinden online olarak Number One Türk dinleyebilirler.
İstanbul – 98.6
Ankara – 97.4
İzmir – 95.9
Adana – 107.7
Antalya – 96.3
Bodrum – 98.9
Bursa – 98.6
Eskişehir – 92.3
Göcek – 98.7
Kayseri – 89.7
Kocaeli – 98.6
Çeşme – 96.6
Kuşadası – 93.9
Marmaris – 98.7
Sakarya (Adapazarı) – 98.6
D-Smart
Kanal 515
Turksat 3 A
F: 11096 S.R 30000 POL:Dikey (vertical) Fec 5/6

Number One Türk

İletişim Bilgileri
Radyo kanalına doğrudan ulaşım için aşağıdaki mail adreslerini kullanmanız yeterlidir. Aşağıdaki mail adreslerinden kanal ile ilgili görüş, öneri ve şikayetlerinizi iletebilirsiniz.
info@numberone.com.tr veya editör@numberone.com.tr
Number One Türk Fm resmi internet sayfası: http://www.numberoneturk.com.tr
Türkçe Pop müzik tutkunlarının, vazgeçemediği tek radyo kanalı Number One Türk biz dinleyenlerine hizmet vermeye devam etmektedir
Site Adresi: http://radyodinlesem.com/number-one-turk/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder