30 Mart 2013 Cumartesi

DAMARA DAİR HERŞEY RADYO AHENK'DE

 

Radyo Ahenk

Hakkında Bilgiler
Hakkında Bilgiler
Radyo Ahenk, Nar Group tarafından kurulmuş bir arabesk fantazi radyo kanalıdır. Radyo Ahenk kaliteli müzik ve yayıncılık üstüne kurulmuş bir radyo kanalıdır. Radyo yayın formatında arabesk şarkılara yer vermektedir. Ve bu kategori dalında da Türkiye’nin en çok dinlenilen radyo kanalları arasında yerini almıştır. Radyo Ahenk, arabesk şarkı dalında geniş bir radyo arşivine sahip olup dinleyenlerine keyifli dakikalar sunmaktadır. Bu radyo kanalında severek dinlediğiniz tüm arabesk fantazi şarkıcılarını bulabilirsiniz. Bu değerli sanatçılara örnek vericek olursak; İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Ebru Gündeş, Müslüm Gürses, Neşet Ertaş vb. sanatçıların değerli şarkıları bu radyo kanalında bizler için çalınmaktadır. Radyo kanalı dinleyenlerine 6 yıldır sorunsuz bir şekilde hizmet vermektedir. Radyo ve radyoculuğa sayısız hizmet sunan radyo kanalı bu hizmet anlayışından kurulduğundan buyana, ödün vermeden günümüze kadar başarılı bir şekilde gelmiştir. Damar şarkı dinlemeyi seven herkesimin severek dinleyebileceği bu radyo kanalı sitemiz üzerinden sorunusuz bir şekilde takip edebilirsiniz.

Radyo Ahenk

Frekans Bilgileri
104.8 Frekansı üzerinden canlı olarak radyo kanalını takip edebilirsiniz. Frekans adresinden verim alamayan dinleyiciler internet üzerinden radyodinlet.net adlı internet sitemizden kanalı Dünya’nın heryerinden dinleyebilirler. Radyo Ahenk arabesk müziğin tek ve vazgeçilmez frekansıdır.

Radyo Ahenk

İletişim Bilgileri
info@radyoahenk.com.tr
Telefon:0216 559 00 40
Reklam Bölümü
Tel: (216) 559 0062
Faks: (216) 559 0001
Email: reklam@nargroup.net
Radyo resmi internet sayfası: http://www.radyoahenk.com.tr/
Radyo kanalına ait iletişim bilgileri teferruatlı bir şekilde yukarıda verilmiştir. Yukarıdaki iletişim bilgilerini takip ederek radyo kanalına istek, öneri ve taleplerde bulunabilirsiniz. Gönüllerin radyosu Radyo Ahenk, 7 gün 24 saat hizmet vermeye tüm donanım ve çalışanları ile devam etmektedir
Site Adresi: http://radyodinlesem.com/radyo-ahenk/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder